SMSTAROT.hr

Vidovnjaci preko vibera

Vidovnjaci preko vibera

Vidovnjaci preko vibera djeluju tako da preko ove svjetski poznate aplikacije za dopisivanje i razgovaranje primaju upite na razno – razne teme. Vidovnjaci preko vibera ne djeluju puno. To je zato jer vidovnjaka brojčano nema puno dok oni koji su aktivni koriste druga sredstva za komunikaciju kao što su sms poruke ili telefonske linije. Osim toga, viber je besplatna aplikacija tako da i oni vidovnjaci koji ga koriste to obično rade bez uzimanja naknade. Kada se malo bolje razmisli, ispada da vidovnjacima rad preko vibera nije isplativ. I to je točno. Oni koji rade na ovakav način ne rade to satima već povremeno i to ljudima s kojima su bliski ili pojedincima kojima prvo žele pokazati da nisu prevaranti. U ovom slučaju, ako se klijentu dopadne vidovnjakov način rada onda će mu kasnije uslugu platiti.

Vidovnjaci preko vibera su zabavniji od ostalih ezoteričara

Vidovnjaci preko vibera se razlikuju od ostalih ezoteričara utoliko što su obično zabavniji. Naime, viber je poznat po luckastim, šarolikim naljepnicama kojima se obogaćuje dopisivanje. Vidovnjaci preko vibera najčešće svoj rad uzimaju poluozbiljno s obzirom da ne primaju nikakvu naknadu. No, to ne mora biti nužno loše. Viber je aplikacija koja može čovjeka opustiti. Svi koji se dopisuju na ovakav način su u prilici da se s vidovnjakom neformalnije druže. Činjenica je da je nešto drugo kada se usluga plati, to poprima poslovnu, ozbiljnu dimenziju. Preko vibera vidovnjaka se može doživjeti ili makar osjetiti kao običnoga čovjeka. Ne treba smetnuti s uma da se i on opušta neformalnim ćaskanjem.

Vidovnjaci preko vibera u odnosu na konzultacije uživo

Vidovnjaci preko vibera rade na ovaj način kako bi se opustili i kako bi se malo izreklamirali. Naravno da je moguće obaviti kvalitetne konzultacije preko vibera ako vidovnjak tako želi. Ovdje se ipak radi o hipersenzitivnim ljudima koji rade na daljinu. Drugim riječima, u stanju su osjetiti vibracije bez obzira na fizičku udaljenost i na model komunikacije. Konzultacije uživo, pak, su vrlo moćne. Vidovnjaci brže i snažnije mogu osjetiti osobu i sve ono što ju zanima preko fizičkoga kontakta kada sva osjetila rade punom parom. Kontakt uživo zasigurno je bolji od kontakta preko aplikacije iako se i tome može doskočiti. Primjerice, klijent vidovnjaku može poslati neki predmet koji je važan za pitanje jer mnogim vidovnjacima se treće oko otvori na dodir. U tom slučaju viber će dobro doći za slanje kvalitetnoga odgovora.

SMSTAROT.hr