SMSTAROT.hr

Sms tarot

Sms tarot

Sms tarot je jedan od načina na koji klijenti mogu doći do odgovora na mnogobrojna pitanja. Kada se kaže tarot, najčešće se pomisli na telefonske linije koje također pružaju ovakvu vrstu usluge. Eventualno se još pomisli na razgovor uživo sa savjetnikom. Sms tarot radi tako da korisnik pošalje upit putem sms poruke na određeni broj. S druge strane se nalaze savjetnici, ezoteričari koji mu odgovor šalju na isti način, dakle sms porukom. Sms tarot se bazira na principu dopisivanja kao kada se preko chata ili e-maila dopisujete s nekom drugom osobom. Jedina razlika je što ovdje izdvajate nešto novca za svaku poslanu poruku.

Sms tarot je jednostavan za korištenje

Sms tarot je jednostavan utoliko što se kod njega momentalno prelazi na stvar. Šalje se pitanje, dobije se odgovor. Naravno, ponekad nije uvijek ovako. Dogodi se da su savjetniku potrebni određeni podaci kao što je datum rođenja ili je neka riječ nečitko napisana pa ju je potrebno dodatno objasniti. U svakom slučaju, sms tarot je takav da se nastoji ne gubiti vrijeme. Prilikom telefonskih razgovora, primjerice, dosta minuta može otići na ćaskanje.

Sms tarot koristi više vrsta tarota

Sms tarot uključuje korištenje nekolicine tarot špilova. Među savjetnicima su popularne sudbinske karte. Tehnički gledano, one nisu tarot. Razlikuju se po broju karata, simbolima, dimenzijama itd. Sudbinske karte su jako zgodne za rad na jednom ovakvom servisu. Malene i simpatične odmah ulaze u srž problematike. Klasični tarot špilovi se također koriste. Oni su dobri za sva pitanja, pogotovo za ona koja se tiču posla, karijere i novca. Sms tarot poznaje i tzv. anđeoski tarot. Anđeoskih tarot špilova ima na desetine. U principu, riječ je o kartama koje se koriste prilikom davanja savjeta ili kada su pitanja zakučasta kao npr.: “Zašto sam sanjala pokojnoga supruga?” ili “Zbog čega imam osjećaj da će se nešto loše dogoditi?”.

Sms tarot i sreća u dvoje

Kada se čovjek navikne na sms tarot, to je kao da je pronašao nekoga kome može bezgranično vjerovati. To bi bio saveznik u najgorim trenucima. Sms tarot se i koristi onda kada je najgore. Iako osoba ne poznaje savjetnika, jednom kada se uspostavi dobra konekcija, teško ju je razvrgnuti. Povjerenje je teško steći. Jednom kada ga se izgubi, većina ljudi puše na hladno strahujući da bi mogli opet nastradati. Sms tarot doista može biti po ovom pitanju prava utjeha.

SMSTAROT.hr