SMSTAROT.hr

Sms proricanje

Sms proricanje

Sms proricanje je jedan od popularnijih način proricanja budućnosti. Sms proricanje koriste ljudi svih uzrasta. Ono predstavlja jedan poprilično jednostavan i ne skupocjen način dolaska do zanimljivih informacija o životu, o ljudima, o smislu postojanja. Golemu većinu korisnika najviše zanimaju kretanja u budućnosti. Da li će pronaći posao, da li će uspjeti položiti ispit na fakultetu, da li će se zaljubiti, da li će uspjeti sačuvati brak i tome slično. Proricati se može na različite načine. Sms proricanje je način gledanja unaprijed kroz život, način koji je prilagođen zahtjevima modernoga čovjeka.

Sms proricanje uključuje više tehnika

Sms proricanje uključuje više tehnika uz pomoć kojih se gleda razvoj događaja. To uključuje visak, staru istočnjačku tehniku pod imenom ji-čing, znanost o utjecaju brojeva poznatiju kao numerologija itd. Svaki savjetnik koji radi na sms servisu koristi onu tehniku koja mu najbolje ide. Nije rijetkost da savjetnici odjednom koriste dvije i više tehnika. Sms proricanje najčešće uključuje jednu od najpoznatijih ezo tehnika, tarot. Tarot karte umiju svojim prekrasnim simbolima i kombinacijama otkriti jako puno toga vezano za nadolazeća zbivanja. Tarot karte nisu uvijek točne odnosno njihovi tumači nisu uvijek precizni. Ali to je u redu. Nitko nije savršen. Važno je to da se u velikoj većini slučajeva tumačenje preko servisa ovakvog tipa obavi kako treba.

Sms proricanje je savršeno prilagođeno digitalnom dobu

Sms proricanje je jako dobro prilagođeno vremenu u kojemu tehnologija dominira. Danas je život bez mobitela gotovo nezamisliv. Nekada se proricalo jako rijetko zato što je proricatelja bilo malo, zato što je u nekim slučajevima ono bilo namjenjeno samo odabranima, bogatim ljudima, zato što se o proricanju nije puno znalo pa su se mnogi ove aktivnosti klonili smatrajući to vještičarenjem, zato što u pojedinim dijelovima svijeta na snazi su bili sustavi čiji set vrednota nije dozvoljavao ovakvu vrstu aktivnosti (kao npr. sovjetski komunizam). Danas je dovoljno napisati sms poruku i poslati ju na određeni broj. To je jako zgodno s obzirom na vrijeme čekanja, a koje obično nije dugo i s obzirom na zajamčenu diskreciju. Nitko ne želi da mu se čačka po mobitelu, da se otkriju inkriminirajuće poruke. Za sms proricanje bi se moglo reći da sve što se kaže nepoznatom savjetniku ostaje kod savjetnika.

SMSTAROT.hr