SMSTAROT.hr

Astrolog sms

Astrolog sms

Preko sms chata bilo tko može stupiti u kontakt sa astrologom. Astrolog sms obuhvaća mnogobrojne ezoterijske tehnike. Astrologija je samo jedna od njih. Primjena astrologije u obliku sms poruka ima svojih izazova. Prvenstveno, nije isto ako se koristi horarna ili natalna astrologija. Nije isto obaviti telefonski razgovor, što astrolozi najčešće rade, i dopisivati se kratkim porukama. Detaljnije objašnjenje slijedi u nastavku teksta. Dakle…

Astrolog sms – izazovi

Opće poznata je stvar da astrologija ima dugu tradiciju. To znači da je u opticaju puno astrološke literature. Puno je grana astrologije, puno je tehnika koje se mogu primijeniti u radu itd. Astrologu sms je obično lakše obaviti konzultaciju uživo ili preko telefona nego putem astrologije sms. Upravo zbog spomenute duge tradicije, astrologija je razvila vlastiti jezik koji je bogat simbolima. Jednom kada čovjek savlada taj jezik, on ima smisla, no činjenica je da većina ljudi nema pojma što je to. Upravo zato astrologu nije lako u poruku ili dvije staviti sve što ima za reći. Ponekad je prava agonija napisati dvije jednostavne rečenice jer ima puno ALI. Tijekom telefonskog razgovora astrolog ima puno više prostora da objasni što vidi. Astrolog sms poruke, pak, zahtjevaju jezgrovitost. To je takav medij. Mnoge astrologe to do ludila dovodi!

Astrolog sms – prednosti

Astrolog sms poruke ne koštaju puno. Razgovor sa astrologom uživo košta na stotine kuna. Daleko je jednostavnije i financijski povoljnije stupiti u kontakt s astrologom preko sms chata. Astrolog sms, primjerice, može svim ljubiteljima astrologije otkriti vrlo važne detalje u vezi karte rođenja. Mnoge stvari nisu dostupne na internetu ili ako jesu zaljubljenici u astrologiju ih ne prepoznaju kao važne. U svakom slučaju, astrolog može otkriti puno toga što klijent može dodatno proučavati. Može ga usmjeriti. Primjerice, može otkriti točan stupanj podznaka, u kojoj je mjesečevoj fazi klijent rođen, da li je klijentovo Sunce u ovom ili onom znaku (ovo vrijedi za sve koji su rođeni na granici dvaju znakova), da li su planeti povezani preko nekog aspekta i ako jesu što to znači itd. Primjena horarne astrologije služi, pak, davanju odgovora na aktualna pitanja.

Astrolog sms – opće napomene

Astrolog sms omogućuju brz pristup astrologu. To je važna stvar s obzirom da većina njih tako ne radi. Astrologa se može pitati sve. U slučaju da koristi horarnu astrologiju, u stanju je otkriti jako puno toga, precizno i realno. Mnogima se to ne dopada. Od astrologa, posebno na sms chatu se ne treba očekivati uljepšavanje stvarnosti.

SMSTAROT.hr