SMSTAROT.hr

Tarot sms porukom

Tarot sms porukom

Tarot sms porukom postaje sve više zastupljen način dolaska u kontakt s tumačima tarota i drugih ezo tehnika među svima onima koji vole tu i tamo porazgovarati sa svojim tarot majstorom, astrologom ili vidovnjakom. Tarot sms porukom ne predstavlja nikakvo novo otkriće. Ovakav vid konzultiranja postoji već dugi niz godina. No, s rastom cijena telefonskih impulsa mnogi se okreću sms porukama. Obično se pomisli na isključivo korištenje tarota na jednom ovakvom servisu, ali to nije tako. I druga su alternativna znanja zastupljena.

Tarot sms porukom obuhvaća mnoge špilove, a i više od toga

Tarot sms porukom obuhvaća veliki broj različitih tarot špilova. Tumači karata sami odlučuju koji je špil najpogodniji za tumačenje u datom trenutku. Klasični tarot špilovi obično su po dimenzijama veliki i broje 78 karata. One se dijele po raznim osnovama, no dvije su najvažnije; podjela po važnosti (velike i male arkane) i podjela po elementima (štapovi – vatra, mačevi-zrak, novčići-zemlja i pehari-voda). Ovo je univerzalni tarot čiji prikazi mogu biti različiti, ali koji su uvijek organizirani na isti način. Tarot sms porukom poznaje i sudbinske karte. One se često poistovjećuju s tarot kartama. Iako se i u jednom i u drugom slučaju radi o kartama, ipak je riječ o posve različitim špilovima.

Sudbinske karte su po dimenzijama manje od klasičnoga tarota, sadrže otprilike upola manje karata, drugačije su numerirane i imaju posve drugačiju simboliku. Zbog svega toga se drugačije i otvaraju odnosno tumače. Tarot sms porukom poznaje i anđeoske špilove. Riječ je o špilovima koji dolaze u različitim oblicima i dimenzijama. Za njih bi se moglo reći da su moderna verzija tarota. U svakom slučaju, anđeoski tarot špilovi mogu imati i preko stotinu karata. Najčešće na svakoj karti se nalazi nekoliko rečenica. To je poruka koju nebesa pošalju kada se postavi pitanje. Ova vrsta tarota se koristi samo onda kada se traži savjet. Anđeoski tarot je zbog svoje unutarnje jednostavne strukture i još jednostavnijega načina korištenja jako popularan među ezoteričarima u Kanadi i SAD-u.

Tarot sms porukom treba koristiti kada je najgore

Tarot sms porukom treba koristiti onda kada je najteže. Kada smo zadovoljni sami sa sobom, kada nam od ruke ide sve što smo zamislili, nemamo potrebu kontaktirati tumača tarota. Kada, pak, zagusti to je drugi par opanaka. I zato, bez oklijevanja uzmite mobitel u ruke i javite se. Mogli biste se ugodno iznenaditi!

SMSTAROT.hr