SMSTAROT.hr

Tarot kontakt sms

Tarot kontakt sms

Tarot kontakt sms se tiče kontakta s kvalitetnim proučavateljima ezoterijskih znanja putem sms poruka. Ovdje se isključivo radi o servisima koji građanima nude uslugu tumačenja karata. Tarot kontakt sms nudi pregršt mogućnosti kada je o vrstama ezo znanja riječ. Tako, primjerice, korisnik može zatražiti da mu se otvore tarot karte, neki vid astrologije, moguće je zatražiti odgovor koji se temelji na numerologiji itd. Tarot kontakt sms, kao što je vidljivo, u sebi sadrži izraz tarot. To je samo zato jer je tarot najpopularnija ezo disciplina. Kako rekosmo, moguće je zatražiti odgovore bazirane i na drugim znanjima.

Tarot kontakt sms i Zlatna Zora

Tarot kontakt sms je servis koji se oslanja na Zlatnu Zoru. Riječ je o televizijskoj emisiji posvećenoj ezoteriji. Zlatna Zora se emitira iz Zagreba već dugi niz godina. Ona okuplja ponajbolje ezoteričare u Hrvatskoj pa i šire. Emisija funkcionira tako da gledatelji bilo kada, tijekom trosatnoga trajanja emisije, mogu telefonskim putem postaviti pitanje. S obzirom da se emisija emitira uživo podrazumjeva se da svi ostali gledatelji mogu čuti ono što osoba pita. Koja će se ezo disciplina koristiti ovisi o tome tko Zlatnu Zoru vodi. Među nekolicinom voditelja i voditeljica, može se pronaći numerologa, vidovnjaka, nekoliko tarot majstora i horarnoga astrologa. Zanimljivo je i to što tijekom emisije je moguće stupiti u kontakt i s drugim savjetnicima. Kako rekosmo, voditelje je moguće kontaktirati, no iza njih “stoji” još na desetine drugih savjetnika koji, pak, u radu koriste visak, ji-čing, kristaloterapiju itd.

Tarot kontakt sms je samo jedan od načina dolaska do odgovora

Tarot kontakt sms je samo jedan od načina dolaska do odgovora jer mnogi ezoteričari rade i putem telefona, a u nešto manjoj mjeri ih je moguće “namamiti” na razgovor uživo. Također, u novije doba, s razvojem društvenih mreža može ih se i tako kontaktirati. Evidentno je da se tarot kontakt sms temelji na sms porukama. Zašto baš sms poruke? Zato jer nisu cjenovno zahtjevne, lako ih je koristiti, razmjena poruka je brza i hitro se ulazi u srž problema, bez velike filozofije. Tarot kontakt sms je zbog svega nabrojanoga izvrstan alat da se dođe do određenih pojašnjenja, savjeta i sugestija kao i prognoza. Ovisno što korisniku treba. Često je zgodnije poslati sms poruku nego razmišljati da li je netko slobodan na telefonu.

SMSTAROT.hr