SMSTAROT.hr

Tarot karte sms

Tarot karte sms

Tarot karte sms je servis koji ljubiteljima ezoterije pruža mogućnost da uz malu naknadu dobiju uvid u svoju ljubavnu, poslovno-karijernu, zdravstvenu ili bilo koju drugu životnu situaciju. Tarot karte sms su u stanju “pogledati” unatrag, prema onom što je bilo kao i prema onom što se trenutno zbiva ili što će tek biti. Tarot karte sms je zgodan način da se brzo i efikasno dođe do uvida koje nije uvijek lako shvatiti. I najpametnijim i najmudrijim ljudima je ponekad potrebna pomoć. Spoznaja koju donose tarot karte je jako vrijedna!

Tarot karte sms predstavljaju prikladan način ulaska u svijet ezoterije

Tarot karte sms su dobar način da se na mala vrata uđe u svijet ezoterije. Ovaj svijet je golem. Sastoji se od niza disciplina koje su manje ili više međusobno povezane, ali da se razumijemo, u mnogo čemu se i razlikuju te ako netko poznaje tarot karte ne znači da je upoznat s drugim disciplinama. Ezoterija ili u prijevodu tajna znanja imaju svoj razvojni put. Svaku disciplinu ponaosob su razvijali pojedinci koji su najčešće živjeli ispred svoga vremena. Ezoterija je prekrasna jer može svakom čovjeku dati drugačiji uvid u postojanje. Čovjek samo treba biti otvoren za nju. Niti jedna ezo disciplina ne postoji kako bi bilo kome nanijela štetu. DNK svake pojedine discipline je takav da svijet od toga može imati samo koristi.

Tarot karte sms naglašavaju korištenje tarot karata

Tarot karte sms, očigledno, se baziraju isključivo na korištenju tarota. Ovaj sustav radi tako da korisnik, putem sms poruke, pošalje upit na određeni telefonski broj. Uvijek se radi o brojevima s posebnim tarifama. Savjetnik potom otvara karte te korisniku uzvraća odgovor također putem sms poruke. Mnogi kažu da je tarot karte najbolje koristiti uživo i tu ima logike, no mnogi među nama nemaju dovoljno vremena ili ih nešto drugo spriječava zbog čega su sms poruke pravi alternativan način da se stupi u kontakt s tumačem tarota.

Tarot karte sms mogu koristiti baš svi

Tarot karte sms su tako organizirani da servis može koristiti baš svatko. Kao što postoji sloboda u korištenju tako postoji i sloboda u postavljanju pitanja. Savjetnici obično vole sočna pitanja. Šalu na stranu, servis ovoga tipa ne podnosi bilo kakva ograničenja. Stoga, ako vam se nekakvo pitanje mota po glavi, a nemate s kim popričati, pogotovo ne s kvalitetnim ezoteričarem, toplo preporučujemo tarot karte sms.

SMSTAROT.hr