SMSTAROT.hr

Sms tarot za ljubav

Sms tarot za ljubav

Sms tarot za ljubav je naziv za servis koji ima samo jednu ulogu, odgovarati isključivo na upite vezane za ljubav. Sms tarot za ljubav održavaju ljubitelji tarot karata. Riječ je o osobama raznih obrazovnih i socijalnih profila koji su dobar dio svoga života posvetili pomaganju drugima preko tarota. Činjenica je da golema većina tumača tarota svakodnevno prima najviše upita vezanih za emocije i međuljudske odnose. To i ne čudi s obzirom da je ljubav univerzalne prirode. Nema ništa ljepše od spoznaje da si voljen i da voliš. Čim se nešto poremeti na ovom planu mnogi hrle upravo ka sms tarotu za ljubav.

Sms tarot za ljubav – tehnike u primjeni

Tarot karte se mogu otvoriti na veliki broj načina. Pojedine tehnike otvaranja bi moglo naučiti trogodišnje dijete dok druge treba godinama proučavati. Sms tarot za ljubav obuhvaća baš sve tehnike. Savjetnik je taj koji odlučuje koju će tehniku koristiti. Najčešće, sms tarot za ljubav koristi jednostavne tehnike kao npr., otvaranje samo jedne karte ili otvaranje samo triju karata pri čemu prva predstavlja prošlost, druga sadašnjost, a posljednja budućnost. Savjetnici na servisu se odlučuju za lakše tehnike jer su jednostavne i brze. Svaki sms servis radi tako da se korisniku uvijek nastoji pružiti što brži odgovor.

Sms tarot za ljubav – moguća pitanja

U slučaju da vas, dok čitate ovaj članak, ulovi želja da se javite na sms tarot za ljubav preporučili bismo vam nekoliko najučestalijih pitanja u kojima ćete se možda prepoznati. Dakle: “Da li mi je partner vjeran?”, “Da li ćemo se pomiriti?”, “Hoće li doći do rastave braka?”, “Zbog čega me roditelji od dečka ne vole?”, “Da li ćemo biti sretni u vezi?”, “Da li ću uskoro zatrudniti?”, “Što se zbiva s brakom moje sestre/moga brata?”, “Da li će djeca na mene paziti kada više ne budem zdrav?”, “Da li će me sin/zet/posinak i dalje maltretirati?”, “Što prijateljica misli o meni?”, “Da li je moj unuk sretan sa svojim roditeljima?”, “Da li je nova djevojka moga bratića dobra za njega?”, “Da li je bivša supruga ušla u novu vezu?”, “Da li ću se slagati sa svekrom i svekrvom s obzirom da ćemo živjeti pod istim krovom?…

Sms tarot za ljubav igra ulogu vjernog prijatelja

Sms tarot za ljubav je najbolje shvatiti kao dobrog prijatelja na kojega se možeš osloniti kada ti je najteže. Emotivni život može biti težak i kompliciran. Pametno je imati nekoga na svojoj strani.

SMSTAROT.hr