SMSTAROT.hr

Sms tarot Hrvatska

Sms tarot Hrvatska

Sms tarot Hrvatska je naziv za niz sms servisa koji nude uslugu tumačenja tarota. Sms tarot Hrvatska, kao i štošta drugoga u Hrvatskoj, započinje svoj rast i razvoj sa osamostaljenjem zemlje. Svaka velika politička promjena može omogućiti cvjetanje tarota i svih ostalih alternativnih znanja kao što može predstaviti njihovoga grobara. Ne bi bilo prvi put u povijesti da ezoteričari direktno ovise o političkim prilikama svoga doba. Staljin nije imao mira dok nije pobio glavninu astrologa u svojoj zemlji. Domaći ezoteričar Mile Dupor je više puta privođen za vještičarenje od strane jugoslavenskih vlasti; čak je jednom završio na sudu jer ga se optužilo za širenje propagande odnosno antisocijalističkih ideja samo zato jer je napisao, u skladu s osnovnim postulatima astrologije, da se svi ne rađamo jednaki. U svakom slučaju, s nestankom jedne, a dolaskom druge države i novog sustava vrijednosti, sms tarot Hrvatska dobiva na snazi. Početkom devedesetih godina neki poput tarot majstorice Vesne Burcse otvaraju prve obrte za pružanje usluga ovog tipa.

Sms tarot Hrvatska je mjesto povjerenja

Sms tarot Hrvatska je jedno od rijetkih mjesta na kojemu bilo tko u Hrvatskoj može napisati što god želi ili podijeliti svoje nade, strahove i još koješta drugoga, a da nitko za to ne sazna. Nije dobro uvijek biti iskren. Mnogi to tumače kao slabost, kao naivnost. Ponekad je bolje svoje teške misli podijeliti s nekim koga se ne poznaje. Namjerno kažemo teške misli jer kada je čovjek pun pozitivnih misli obično nema potrebu posezati za sms tarotom. I to je sasvim normalno. Sms tarot Hrvatska se može shvatiti kao jedno posebno mjesto. Tu se može zatražiti savjet, pogled u ono što je bilo ili prema onom što tek treba biti. A to nije mala stvar. Nekada se tumača tarota tražilo kao iglu u plastu sijena. Danas je, pak, tumač dostupan jednim klikom.

Sms tarot Hrvatska je specijalizirani servis samo za tarot

Sms tarot Hrvatska je takav servis na kojemu savjetnici odgovaraju na upite isključivo uz pomoć tarot karata. Zbog velikog broja obavljenih dopisivanja savjetnici su stekli veliko iskustvo pa i znanje. S tarotom se snalaze kao Ronaldo s loptom. Šalu na stranu, doista dobro plivaju u vodama tarota. Ne zafrkavaju se s drugim tehnikama iako tome ništa ne nedostaje, naravno. Sms tarot Hrvatska je srce proučavatelja tarota u našoj zemlji.

SMSTAROT.hr