SMSTAROT.hr

Sms proricanje budućnosti

Sms proricanje budućnosti

Sms proricanje budućnosti je moguće. Kada se kaže proricanje budućnosti najčešće se misli na razgovore s proricateljem uživo ili putem telefona. Sms proricanje budućnosti nije razvikano iako u ovom dijelu Europe postoji već godinama. Sms proricanje budućnosti se odnosi na prognoziranje razvoja događaja u nečijem životu. To se vrši uz pomoć nekolicine ezoterijskih tehnika kao što je astrologija, tarot karte, sudbinske karte, numerologija itd.

Sms proricanje budućnosti nije svemoguće

Kada se putem sms poruka želi doći do određenih odgovora u vezi nadolazećih situacija treba voditi računa o nekoliko stvari. Sms proricanje budućnosti nije svemoguće što znači da se ne može doznati baš svaki budući događaj. To je zato jer su ezoterijske tehnike koncipirane na temelju određenih pravila. Iako pravila funkcioniraju, ona i ograničavaju. Bez pravila se ne bi moglo doznati ništa. Osim toga, kada se govori o proricanju budućnosti misli se na vrijeme. Niti jedan ezoteričar, kao i znanost u cjelini, još uvijek nije uspio “uhvatiti” srž principa vremena. Drugim riječima, vrijeme je za ljudski rod još uvijek misterij. Zato je najbolje krenuti od onoga što se može i zna. A može se otkriti puno toga.

Sms proricanje budućnosti otkriva vrijedne informacije

Bilo da klijent pita za posao, zdravlje, financije, obiteljske ili prijateljske odnose, bračni odnos ili nešto drugo, putem sms-a može dobiti uvide koje drugdje ne može tako lako ostvariti. Sms poruke su kratke. Ipak, imaju dovoljno prostora da u njih stane sve što je bitno. Bilo tko može dobiti kvalitetne odgovore na pitanja kao što su: “Kako ću se slagati s novom šeficom?”, “Da li će mi dati povišicu plaće?”, “Hoće li unuk položiti ispit?”, “Da li će moja kćer biti sretna na novom radnom mjestu?”, “Da li ćemo biti sretni u braku?”, “Da li će mi bivši muž i dalje činiti probleme?”, “Da li mi prijeti smrt?”, “Kako će proći operacija?”, “Da li će se moj pas oporaviti od bolesti?”, “Da li ću se sa sestrom uspjeti dogovoriti oko nasljedstva?, “Da li će se simpatija javiti?”, itd.

Sms proricanje budućnosti je budućnost ezoterije

S razvojem društvenih mreža pisanje po razno raznim “zidovima” sve više postaje popularno. Moglo bi se reći da se dopisivanje vratilo u modu. Sms proricanje budućnosti teško da će izgubiti utrku s vremenom.

SMSTAROT.hr