SMSTAROT.hr

Proricanje sudbine sms

Proricanje sudbine sms

Proricanje sudbine sms je jedan od najpopularnijih sms servisa uopće, ne samo u našoj zemlji. Proricanje sudbine sms je izvor vrijednih informacija jednako koliko i izvor zabave. Proricanje sudbine sms uključuje veliki broj alternativnih znanja. Primjerice, najpoznatija tehnika je tarot, ne zaostaju niti numerologija (utjecaj brojeva na čovjeka i svijet), visak, ji-čing, grah itd. Proricanje sudbine sms je posao kojega savjetnici najčešće rade iz udobnosti svoga doma. Nakon što uđu u sustav koji zaprima poruke, počinju na njih odgovarati. Proricanje sudbine sms je servis koji zaprima neka od najkomičnijih pitanja kao npr.: “Da li da muža udarim?”, “Da li ću ikada putovati u svemir?”, “Da li sam bio otet od strane NLO-a?” itd.

Proricanje sudbine sms je fokusirano samo na budućnost

Proricanje sudbine sms je orjentirano budućim zbivanjima. Proricanje sudbine sms odnosno ljudi koji rade na ovakvom servisu, polaze od pretpostavke kako je buduće događaje moguće predvidjeti. Ipak, nema ezo tehnike koja u obzir ne uzima kako sadašnji trenutak tako i onaj prošli. Proricanje sudbine sms ne funkcionira tako da se čovjek naprosto teleportira u budućnost te poslije samo iščita ono što je vidio. Svaka tehnika ima svoja pravila i svoja ograničenja. Ponekad se budućnost vidi čisto kao suza na dlanu, a ponekad je toliko zamagljena da ju nitko osim Svevišnjega ne može dokučiti. Međutim, kao što je jedan britanski ezoteričar rekao, treba krenuti od onoga što se može.

Proricanje sudbine sms ima svoju tamnu stranu

Proricanje sudbine sms može izazvati ovisnost kod čovjeka. Jako je nezgodno kada korisnik nije više u stanju živjeti vlastiti život na način da može samostalno donositi odluke nego se za svaku sitnicu obraća sms servisu. To je, prije svega, nezgodno za savjetnike koji ne bi smjeli proricati sudbinu non-stop pogotovo ako se konstantno radi o istom pitanju. Kao drugo, korisnik nastoji sebe staviti u tuđe ruke. Tako je lakše jer u tom slučaju ne preuzima odgovornost za promašaje. U tom je slučaju uvijek netko drugi kriv, savjetnik ili Bog. Ovakvih pacijenata ima puno više nego što mislite. Također, ima i onih koji naprosto vole provocirati. Obrate se servisu samo kako bi mogli napasti savjetnika optužujući ga za krađu ili notornu glupost. Ovakvi likovi lako razviju ovisnost o ovoj vrsti usluge.

SMSTAROT.hr