SMSTAROT.hr

Pitaj astrologa sms

Pitaj astrologa sms

Pitaj astrologa sms je naziv za opciju koja funkcionira tako da se korisnik obrati astrologu za pomoć putem sms servisa. Pitaj astrologa sms je krajnje jednostavan način uspostave komunikacije s poznavateljem zvijezda. Korisnik ipak mora obaviti domaću zadaću. To znači da mora raspolagati s pravim podacima kao što je datum, godina i mjesto rođenja, ponekad je dobro znati i sat vlastitoga ili tuđega rođenja. U nekim situacijama astrolog će tražiti samo datum rođenja. U svakom slučaju, pitaj astrologa sms, kao i bilo koji drugi sms servis, omogućuje postavljanje najšarolikijih pitanja savjetniku.

Pitaj astrologa sms odudara od drugih

Pitaj astrologa sms je drugačiji servis u odnosu na sve ostale jer se ovdje koristi kraljica metafizike. Podrazumjeva se da u ovom slučaju korisnik obično mora malo duže čekati na odgovor. Astrologija zahtjeva koncentraciju, žurba najčešće vodi u pogrešku. Pitaj astrologa sms se može iskoristiti kako bi se dobio izvrstan uvid u nečiji karakter. Poznato je da astrologija obuhvaća 12 znakova zodijaka i 4 temperamenta i još štošta drugoga. Iz ovoga proizlazi puno kombinacija.

Osim toga, samo u slučaju da savjetnik poznaje horarnu astrologiju može se ući u puno aktualnih detalja u vezi bilo koga ili bilo čega. Horoskop u ovom slučaju kao da oživi, kao da se na život gleda iz ptičje perspektive. Pitaj astrologa sms je također izvrstan način da se dobiju dodatne informacije o samoj astrologiji. Postoje ljudi koji pokazuju zavidan interes prema značenju planeta, zodijakalnim znakovima, izračunu osjetljivih i važnih arapskih točaka, prema teoriji aspekata, utjecaju zvijezda stajaćica i drugih nebeskih tijela. Astrolog će rado odgovoriti na upit o astrologiji pogotovo zato jer takva pitanja nisu standardna. Na ovakav način se astrologija ne može savladati, ipak je potrebno uložiti puno više vremena i novca, no pitaj astrologa sms može biti dodatak izvoru informacija.

Pitaj astrologa sms cilja prema budućnosti

Pitaj astrologa sms je servis koji je orjentiran budućim trendovima u ezoteriji. Sve je više onih koji preferiraju kontakt sa ezoteričarem obaviti preko poruka nego na neki drugi način. Za očekivati je da će tako biti i ubuduće. Neki bi rekli da se trendovi mijenjaju, ali stil ostaje vječan. Astrologija bi bila stil. I to ima smisla.

SMSTAROT.hr