SMSTAROT.hr

Najbolji sms tarot

Najbolji sms tarot

Najbolji sms tarot uključuje ponajbolje ezoterijske savjetnike. Radi se o ljudima s bogatim radnim iskustvom u području tzv. alternative. Najbolji sms tarot je u potpunosti posvećen tarot kartama. Dakle, na svako pitanje se odgovara otvaranjem klasičnih tarot karata ili nešto drugačijih sudbinskih karata. Gotovo da nema teme o kojoj se putem sms-a ne može diskutirati. Istina je da sms poruke nisu isto što i telefonski poziv ili razgovor uživo, no i preko njih se može doći do korisnih informacija. Podrazumjeva se da najbolji sms tarot uključuje primjenu i drugih mnogobrojnih ezo tehnika.

Najbolji sms tarot se ogleda u kvalitetnoj primjeni tarota

Kako je maloprije istaknuto, najbolji sms tarot ponajviše uključuje primjenu tarot karata. One su kao stvorene za ovakav način rada. Tarot karte su dizajnirane tako da brzo uđu u srž problema. S obzirom da kod sms poruka nema puno prostora, informacije koje dolaze od karata se mogu bez problema “strpati” u kratke i jasne poruke. Naravno, u mnogim situacijama to nije moguće postići zbog kompleksnosti pitačeve životne situacije. Da navedemo primjer. Ako osoba pita: “Što dečko osjeća prema meni?”, a izvuče se velika arkana Ljubavnici, tu nema prevelike filozofije. Očigledno dečko jako voli svoju djevojku. To u sms poruku stane bez problema. Ili: “Kako će proći rođendanska zabava?”, a izvuče se trojka pehara ili četvorka štapova, zabava će proći u najboljem redu, uz puno dobre glazbe i još boljeg plesa.

Najbolji sms tarot uključuje sudbinske karte

Sudbinske karte su po mnogo čemu različite od klasičnih tarot špilova. Da, riječ je o kartama i u jednom i u drugom slučaju, ali sva sličnost tu prestaje. Sudbinske karte kao što su Ciganice ili Lenormand karte pokazale su se jako dobrima u primjeni na sms tarotu. Sudbinske karte su više slikovne, opisne karte dok standardni tarot špil se više oslanja na bogate simbole koje nije uvijek lako protumačiti. S obzirom da su sms poruke specifičan oblik komunikacije, sudbinske karte su tome vrlo prilagođene. Primjerice, ako osoba pita: “Da li ću otići na put idući mjesec?”, a pojavi se karta Brod (Lenormand karte) koja označava putovanje, odgovor je jasan.

Najbolji sms tarot nije za odbaciti

Pojedini ezoteričati ne vole davati konzultacije putem sms poruka. Smatraju da je to plitak oblik komunikacije i da se puno toga ne može pojasniti kako treba. Iako ovdje ima istine, sms tarot ima svoje čari.

SMSTAROT.hr