SMSTAROT.hr

Gatanje sms porukom

Gatanje sms porukom

U današnjem svijetu u kojemu tehnologija zauzima vrlo važno mjesto u svakodnevnom životu, pojavili su se novi načini gatanja. Primjerice, postoji gatanje preko društvenih mreža ili preko specijaliziranih web stranica. Gatanje sms porukom nije novina, no ovaj način je vrlo sličan maloprije spomenutim novitetima što znači da interes prema sms porukama neće prestati tako skoro.

Načini gatanja sms porukom

Veliki je broj načina na koji se gata. Razne ezoterijske tehnike su se prilagodile izazovima vremena. Najčešće se gata uz pomoć tarot karata ili sudbinskih karata. Inače, sudbinske karte su duplo manje od klasičnih tarot špilova te su drugačije oslikane i drugačije se otvaraju. Tumači tarota mogu bez problema pružiti odgovor putem samo jedne sms poruke.

Nadalje, u nešto manjoj mjeri i astrolozi odgovaraju na sms upite. Savjetnici u radu koriste jednu ili više grana astrologije. Obično moraju poslati više sms poruka kako bi dali suvisao odgovor, no uz dosta vježbe mnogi među njima uspjevaju odgovoriti sa samo jednom porukom. Pojedini ezo savjetnici, prilikom gatanja sms porukom, u radu koriste visak. Visak je izvrstan alat za davanje odgovora s da ili ne. To je sasvim dovoljno da odgovor stane u samo jednu sms poruku. Osim viska, pojedini ezoteričari koriste brojeve odnosno numerologiju. Moć brojeva može dati koncizne odgovore na mnoga životno važna pitanja. I to može stati u samo jednu sms poruku. Rijetko je u upotrebi ji-čing kao vid gatanja. Radi se o staroj kineskoj metodi gatanja koja se bazira na heksagramima.

Dobra strana za gatanje sms porukom

Dobra strana gatanja sms porukom se nalazi u činjenici da je sms poruka kratka i jasna. S porukama se teško može razviti duga, dosadna konverzacija. Sms poruka omogućuje ili bi bilo bolje reći da prisiljava kako klijenta tako i savjetnika na konciznu komunikaciju. Klijent mora, ako želi dobiti normalan odgovor, jasno postaviti pitanje. Savjetnik također mora znati, ono što vidi u kartama ili bilo kojoj drugoj tehnici, pretočiti u jezgrovit odgovor.

Loša strana za gatanje sms porukom

Daleko je lakše postaviti jasno i kratko pitanje nego dati jasan i kratak odgovor i to takav koji bi stao u jednu sms poruku. Ovo nije neizvedivo. Da je to tako, gatanje sms porukom ne bi postojalo. Loša strana gatanja sms porukom je u tome što pitač može lako ostati nezadovoljan dobivenim odgovorom. Savjetnik, s druge strane, se može itekako namučiti da sroči samo jednu sms poruku s obzirom na veći broj informacija do kojih dođe tijekom gatanja. U većini slučajeva jedna sms poruka nije dovoljna da bi se dobio dobar i jasan odgovor.

SMSTAROT.hr