SMSTAROT.hr

Dobar sms tarot

Dobar sms tarot

Sms poruke omogućuju brzo i efikasno dobivanje odgovora na šarolike upite o životu. Poznato je da ezo savjetnici u radu koriste široku lepezu tzv. alternativnih znanja. Tarot je jedna od njih. Tarot karte su kao stvorene za sms dopisivanje. One su dizajnirane tako da brzo ulaze u srž problema. Ne čudi stoga što većina ezoteričara koristi upravo ovu metodu. Sms tarot chatova ima poveći broj. Koji su od njih kvalitetni?

Dobar sms tarot njeguje profesionalan pristup

Dobar sms tarot njeguje profesionalan pristup što znači da se klijent treba osjećati prihvaćenim jednom kada odluči započeti dopisivanje. Ovo je jedna sitna, ali dinamitna stvar. Nema ničega goreg nego kada se čovjeka dočeka hladno, bez pozdrava. Još gore je kada savjetnik krene držati predavanje suprotnoj strani iako ga nitko nije pitao za osobno mišljenje. Ovo je inače profesionalna deformacija mnogih savjetnika. Savjetnici su tu da čovjeku pomognu koliko je god to moguće. To trebaju činiti tako da maksimalno precizno tumače tarot karte, a ne da ih zanemare odnosno da svoje mišljenje krenu nametati kao ono koje navodno stoji u kartama. Nadalje, dobar sms tarot ne uključuje ljude koji olako osuđuju druge. U slučaju da klijent naiđe na nekog ovakvog najbolje je odmah prekinuti komunikaciju. Tko s kim spava, zašto je netko nekoga pretukao, da li netko svoje tijelo prodaje za novac i mnoge druge situacije se ne tiču savjetnika. Njegovo je da protumači tarot karte najbolje što umije.

Dobar sms tarot njeguje kvalitetnu komunikaciju

Sms poruke su, kao i bilo koji drugi tekst, osjetljive na gramatiku i interpunkcijske znakove. Ne, to ne znači da se savjetnik mora znati izražavati kao Miroslav Krleža, no poželjno je da čini što manje gramatičkih grešaka i to onih osnovnih kao što je veliko slovo ili razlikovanje č od ć. Interpunkcijski znakovi (zarez, točka, upitnik itd.) također su vrlo važni. Dovoljno je samo na jedno mjesto staviti krivi znak pa da rečenica dobije drugačiji ton. Klijent može lako ostati zbunjen ili će smisao napisanoga krivo shvatiti. Što je god upotreba znakova preciznija to je snažniji znak da se radi o dobrom sms tarotu.

Dobar sms tarot se nadaleko čuje

Dobar sms tarot, kao i bilo koja druga kvalitetna ljudska djelatnost, prije ili kasnije dođe na pozitivan glas. Ako osoba ne zna kojem sms tarotu se obratiti najbolje je doći do nekoga tko ima više iskustva. Profesionalan pristup, fina komunikacija i naravno točni odgovori su ono što se nadaleko čuje i o čemu se priča.

SMSTAROT.hr