SMSTAROT.hr

Astrologija sms

Astrologija sms

Preko astrologija sms chata bilo tko može dobiti odgovore na najrazličitija životna pitanja. Savjetnici koji odgovaraju na upite u radu koriste razne ezoterijske tehnike. Astrologija je jedna od njih. Astrologija ima dugu tradiciju što znači da astrolog može određenoj situaciji prići iz različitih uglova. Istini za volju, ovakav oblik komunikacije nije najpovoljniji za astrologiju ponajviše zato jer nije lako informacije koje pruža astrologija “strpati” u kratke poruke. U svakom slučaju, bilo tko tko želi da mu se putem sms-a gleda astrološki, može očekivati nekoliko situacija.

Astrologija sms – natalna astrologija

Putem sms-a se najčešće koristi natalna astrologija. Riječ je o temeljnoj grani astrologije koja u obzir uzima sliku neba u trenutku nečijeg rođenja. U ovom slučaju astrologu je osim datum i godine rođenja potreban i sat rođenja. Bez sata rođenja astrolog može stvoriti određenu sliku o osobi, ali ona neće biti apsolutno točna. Ova vrsta astrologije se koristi kod pitanja kao što je: “Kakva je dotična osoba?” ili “Kakav sam ja?” ili “Kakve poklone osoba voli primati?” itd. Dakle, natalna astrologija sms se koristi na općem nivou. Ona, također, služi kao temelj za neke druge grane astrologije.

Astrologija sms – horarna astrologija

Horarna astrologija je također u primjeni na sms chatu. Činjenica je da horarnih astrologa nema puno. Međutim, oni koji svoje znanje dijele s klijentima koji se obraćaju putem sms-a, svoj posao rade vrlo dobro. Horarna astrologija sms služi dobivanju odgovora na najrazličitija aktualna pitanja. Za razliku od natalne karte koja vrijedi cijeli život, horarna karta se otvara u trenutku “rođenja” pitanja. Dakle, u momentu kada osoba postavi pitanje. Ova grana astrologije je jako zgodna za sms chat zato što brzo ulazi u srž situacije. To astrologu omogućuje da sažeto odgovara putem sms poruka. Horarnu astrologiju je najbolje shvatiti kao prečicu koja vodi do cilja dok se preko natalne na čovjeka gleda iz više perspektive.

Astrologija sms – usporedna astrologija

Na sms chatu se može pronaći i tzv. sinastrija. Ovu granu astrologije astrolozi primjenjuju kod sljedećih pitanja: “Da li smo suđeni jedno drugom?” ili “Kako ćemo funkcionirati u braku?” ili “Da li ćemo se slagati?” ili “Koje su njegove ili njezine mane?” ili “Hoćemo li se slagati u krevetu? ili “Da li je vjerna?” itd. Očigledno se radi o uspoređivanju horoskopa. Traži se potencijal za ovaj ili onaj vid zajedničkog života ili općenito govoreći, veze.

SMSTAROT.hr