SMSTAROT.hr

Astro sms

Astro sms

Izraz astro sms se tiče dopisivanja sa ezoterijskim savjetnicima putem sms poruka. Astro sms omogućuje svim zainteresiranim pojedincima da putem sms poruka pitaju sve što ih zanima u vezi ljubavi, karijere, pravnih zavrzlama, nedoumica oko zdravlja, putovanja, preseljenja, prodaje ili kupovine nekretnina itd. Astro sms je izvrsno oruđe da se dođe do kvalitetnih informacija u vezi brojnih životnih tema.

Ezoterijske tehnike koje se primjenjuju na astro sms-u

Astro sms obuhvaća brojne ezoterijske tehnike. Savjetnici koji rade na ovaj način u radu najčešće primjenjuju tarot karte. Karte pružaju odgovore koje nije problem pretočiti u sms poruke. Druga metoda koja se primjenjuje u radu je astrologija. E sada, više je grana astrologije. Najčešće astrolozi upotrebljavaju natalnu astrologiju. To je osnovna ili temeljna astrologija uz pomoć koje se proučava natalni horoskop odnosno trenutak nečijeg rođenja. Interesantno je da mnogi savjetnici koji rade sa sms porukama astrologiju kombiniraju sa svojom glavnom tehnikom. To rade iz razloga što astrologija ima svoje načine da pruži kvalitetne informacije.

Nadalje, astro sms poznaje i visak. Visak je jednostavna metoda koja s da ili ne odgovara na sva pitanja. Visak je pouzdana i brza ezo metoda ponajprije kod pitanja kao što je: “Da li će se javiti malo kasnije?” ili “Da li ćemo se uskoro vidjeti?”. Astro sms obuhvaća još jednu metodu, numerologiju. Značenje brojeva se može bez problema objasniti putem sms poruka. Tehnički gledano, vidovnjaštvo ne spada u klasične ezo metode. Ono je dar. Savjetnici s ovim urođenim talentom odgovaraju na najrazličitija pitanja putem astro sms-a. Poneki savjetnici u radu koriste i grah, kristale, kristalnu kuglu itd.

Nedostaci astro sms-a

Najveći nedostatak ove metode je u mogućnosti da klijent iznova postavlja jedno te isto pitanje. S obzirom da sms poruke ne koštaju puno, klijent može bez problema poslati jako veliki broj poruka. S jedne strane, ovo nije dobro jer se tarot ili bilo koja druga tehnika koju savjetnik koristi zloupotrebljava, a s druge strane gotovo je sigurno da će klijent dobiti kontradiktorne odgovore što će ga zbuniti, moguće i naljutiti. Prilikom korištenja astro sms-a potrebno je biti umjeren kao i u bilo čemu drugom.

Prednosti astro sms-a

Najveća prednost astro sms-a je u privlačnosti same komunikacije. Poruke su kratke i jezgrovite. Kod većine pitanja mogu se dobiti kratki i precizni odgovori, bez suvišnih pojašnjenja. Naravno, ako klijent želi, astro sms može iskoristiti za standardno dopisivanje sa savjetnikom što može imati zabavni i opuštajući karakter. Nije u kamenu zapisano da se na astro sms-u uvijek moraju postavljati pitanja.

SMSTAROT.hr