SMSTAROT.hr

Astro centar sms poruke

Astro centar sms poruke

Astro centar okuplja ponajbolje poznavatelje ezoterije. Astro centar postoji kako bi svi oni koji su zainteresirani za ovaj ili onaj vid ezoterije mogli doći do objašnjenja svega onoga što ih zabrinjava ili u najmanju ruku intrigira. Do savjetnika ezoteričara u jednom ovakvom centru se može doći na više načina, najčešće telefonski. No, svaki astro centar sms poruke nastoji u svom djelovanju biti u korak s vremenom. Zbog toga svi zainteresirani mogu stupiti u kontakt sa savjetnicima na još jedan način – putem sms poruka.

Astro centar sms poruke – razlozi postojanja

Kao što je maloprije navedeno, astro centar sms poruke se odnosi na mogućnost slanja upita ezo savjetnicima putem poruka. Astro centri se na ovaj korak najčešće odluče iz nekoliko razloga. Kao prvo, cijena sms poruka je kud i kamo niža u odnosu na telefonske impulse. Kao drugo, činjenica je da mnogi ne mogu sebi priuštiti normalan telefonski razgovor jer nemaju dovoljno privatnosti. Nije ugodno razgovarati sa stalnim okretanjem glave. Sms poruke definitivno nude više diskrecije naprosto zato jer se ne razgovara na glas.

Uz to, mala je šansa da će netko pročitati sms poruke osim ako osoba to dozvoli ili ako netko čitavo vrijeme dopisivanja stoji iza osobe, špijunirajući ju. Kao treće, putem sms poruka se brzo ulazi u suštinu teme. Tijekom telefonskog razgovora ponekad dosta minuta ode na upoznavanje ili pozdravljanje ako klijent i savjetnik nisu bili u kontaktu duže vrijeme. Kod dopisivanja ovoga nema. Zapravo, može biti, ali najčešće to nije tako već se momentalno ide na pitanje odnosno odgovor. Kao četvrto, astro centri na temelju povratnih informacija od strane klijenata imaju u vidu stav kako sms dopisivanje mnogima predstavlja “prljavu” malu tajnu. Sms poruke su kratke, brze i simpatične. Nitko drugi za to ne mora znati, a uz pomoć njih odnosno savjetnika s druge strane se može puno toga doznati.

Astro centar sms poruke – način funkcioniranja

Prilikom stupanja u kontakt sa savjetnicima putem sms poruke nema visoke filozofije. Na određeni broj se pošalje pitanje. Ako su savjetniku potrebne dodatne informacije kao što je datum, mjesto ili sat rođenja, vrlo brzo se dobije povratna poruka. Time dopisivanje može započeti!

Na što treba pripaziti prilikom slanja sms poruke u astro centar?

Prilikom slanja sms poruke u astro centar sms poruke treba paziti da pitanje bude što jasnije. S obzirom da se radi o dopisivanju lako može doći do nesporazuma. Podrazumjeva se da se mora paziti na gramatiku i interpunkcijske znakove (točka, zarez itd.).

SMSTAROT.hr